Na závěr vždycky přijde sladká tečka. A Honza Punčochář si pro nás připravil obrácený hruškový koláč Tarte Tatin, který kdysi vznikl vlastně omylem, ale stal se z něj obrovský hit. Ke koláči pak Honza připravil hruškový tatarák a vanilkovou zmrzlinu.
My jsme za to Honzovi představili řadu našich nejmenších traktorů NEXOS, které jsou vhodné do vinic a do sadů, ze kterých pochází hrušky použité v koláči. Nechte si chutnat.
A nezapomeňte se zúčastnit soutěže k třetímu dílu našeho povídání. Podrobnosti najdete na našem FB profilu.
Třetí díl našeho povídání z AGRALL kuchyně Honza Punčochář věnoval přípravě hovězího tomahawk steaku a popovídali jsme si o tom jak důležitá je sklizeň krmiva pro kvalitu masa a vlastně všech surovin.
Sledujte náš FB profil a vyhrajte stylový gril v podobě pivní přepravky a další pomůcky pro grilování od firmy CLAAS. Příště třeba přijedeme na pořádný steak právě k vám.
Ve druhém díle povídání z naší kuchyně Honza Punčochář obaloval plněnou cibuli pancettou a zapékal telecí brzlík v horském sýru. U toho jsme se bavili o balících lisech firmy CLAAS.
Dobrou chuť a napište nám, jak se vám telecí brzlík povedl a jestli jste měli bramborovou kaši dostatečně "černou".
V prvním díle našeho povídání Honza Punčochář připravil recept se surovinami, které je třeba vysévat a my mu na oplátku zase představili nový stroj Väderstad INSPIRE 1200 c/s, který umí zkombinovat vysokou kapacitu a precizní výsev.
Candát obalovaný v máku a salát z pohanky, zelených jablek, citrusů a kukuřice se opravdu povedl, budeme rádi když si tento recept zkusíte i u vás doma. Dobrou chuť.